Loading...

Trainers in NL

Sifra

Mijn naam is Sifra van der Vis. Ik ben in 2013 met Equitation Science in aanraking gekomen en voor mij was dit zo’n eyeopener dat ik dit heel graag wil delen met andere paardenliefhebbers in Nederland.

Van jongs af aan spelen paarden een grote rol in mijn leven. Dressuur, springen, eventing, buitenritten, het opleiden van jonge paarden; de afwisseling en de band die je met het paard opbouwt is wat paardrijden voor mij zo leuk maakt.

Ik heb in mijn jeugd “traditioneel” les gehad en dit werkte voor mij prima. Maar tijdens mijn studie Dierwetenschappen aan de universiteit van Wageningen begon het toch te knagen: is alles wat we doen wel zo logisch en effectief? En kan het niet diervriendelijker? Rond die tijd hoorde ik over Dr. Andrew McLean. Na afronding van mijn studie ben ik daarom naar Australië afgereisd om 3 maanden op het Australian Equine Behaviour Centre (AEBC) van Andrew te werken en alles te leren over Equitation Science en zijn hierop gebaseerde trainingsprincipes. Als vervolg ben ik in 2016 gestart met de Australisch erkende opleiding voor het Equitation Science Diploma, welke ik in 2017 heb afgerond. Elke dag pas ik het geleerde met veel voldoening toe in de training van mijn eigen paarden. Ook anderen help ik graag verder volgens de logica van Equitation Science.

Overtuigd van het succes, is het mijn doel om deze paardvriendelijke en logische kijk op paardentraining verder te brengen. Ik help je graag om probleemgedrag op te lossen, of om de afstemming met je paard te verbeteren. Of het nu gaat om trailerladen, rechtrichten, springles, of de opleiding van een jong paard. Op verzoek geef ik ook clinics, demonstraties en lezingen.

Kosten: €20,-voor drie kwartier individueel les. €15,- p.p voor 1 uur les met twee personen. Andere opties zijn uiteraard bespreekbaar.

 

 

 

 

Rosemarie

<meer info volgt>