Loading...

Trainers in NL

Sifra
Van jongs af aan spelen paarden een grote rol in Sifra’s leven. Dressuur, springen, eventing, buitenritten, het opleiden van jonge paarden; de afwisseling en de band die je met het paard opbouwt is wat paardrijden voor haar zo leuk maakt. Zij is in 2013 met Equitation Science in aanraking gekomen. Dit was voor haar zo’n eyeopener dat zij haar ervaringen graag wil delen met andere paardenliefhebbers in Nederland.

Sifra heeft in haar jeugd “traditioneel” les gehad, wat op dat moment prima werkte. Maar tijdens haar studie Dierwetenschappen aan de universiteit van Wageningen begon het toch te knagen: is alles wat we doen wel zo logisch en effectief? En kan het niet diervriendelijker? Rond die tijd hoorde zij over Dr. Andrew McLean. Na afronding van haar studie is zij daarom naar Australië afgereisd om een tijd op het Australian Equine Behaviour Centre (AEBC) van Andrew te werken en alles te leren over Equitation Science en Andrew’s hierop gebaseerde trainingsprincipes. Als vervolg is Sifra in 2016 gestart met de Australisch erkende opleiding voor het Equitation Science Diploma, welke zij in 2017 afrondde.

Overtuigd van het succes van Equitation Science, wil zij graag een bijdrage leveren om deze paardvriendelijke en logische kijk op paardentraining verder te brengen. Sifra kan je helpen om probleemgedrag op te lossen, of om de afstemming met je paard te verbeteren. Of het nu gaat om rechtrichten, springles, trailerladen, of de opleiding van een jong paard. Op verzoek geeft zij ook clinics, demonstraties en lezingen.

 

 

 


Rosemarie
Net als Sifra, heeft Rosemarie al levenslang een passie voor paarden. Zij heeft bij paardentrainers over de hele wereld gewerkt en hier veel ervaring opgedaan. In 2017 heeft zij het Equitation Science Diploma behaald. Rosemarie is beschikbaar voor lessen en clinics.

Kosten:
45 min privéles €20,-
1 uur les met 2 personen €15,- p.p.
Andere opties zijn bespreekbaar

Regio Arnhem-Nijmegen, andere regio’s in overleg.