Loading...

Trainers in NL

 

Sifra
Van jongs af aan spelen paarden een grote rol in Sifra’s leven.
Dressuur, springen, eventing, buitenritten, het opleiden van jonge paarden; de afwisseling en de band die je met het paard opbouwt is wat paardrijden voor haar zo leuk maakt.

Sifra heeft een Master in de Dierwetenschappen afgerond aan de universiteit van Wageningen. Na haar studie heeft zij een tijd op het Australian Equine Behaviour Centre (AEBC) van Andrew McLean gewerkt om alles te leren over Equitation Science en Andrew’s hierop gebaseerde trainingsprincipes. In 2017 heeft zij het Equitation Science Diploma behaald.

 

Rosemarie
Net als Sifra, heeft Rosemarie al levenslang een passie voor paarden. Zij heeft bij paardentrainers over de hele wereld gewerkt en hier veel ervaring opgedaan. Ook zij heeft in 2017 het Equitation Science Diploma
behaald.

 

 

Rosemarie en Sifra kunnen je helpen om probleemgedrag op te lossen, of om de afstemming met je paard te verbeteren. Of het nu gaat om rechtrichten, springles, trailerladen, of de opleiding van een jong paard. Op verzoek geven zij ook clinics, demonstraties en lezingen.

 

Kosten:
45 min privéles €20,-
1 uur les met 2 personen €15,- p.p.
Andere opties zijn bespreekbaar

Regio Arnhem-Nijmegen, andere regio’s in overleg.